Norsk Mat Kjøtt, vilt og fjærkre Lammetartar «Arataka», hylleblomst og geiterømme

Lammetartar «Arataka», hylleblomst og geiterømme>

Tartar

200 g kjøtt av bog

4 g salt

hylleblomst

eddik av hylleblomst

finhakket sjalottløk

sprø bokhvete

 

Skjær bogen i strimler og bland sammen med saltet. La dette ligge i ca. 30 minutter. Frys kjøttet. Ta det ut til det akkurat tiner, men er litt fryst. Kvern kjøttet. Bland opp med fersk hylleblomst, litt eddik, sjalottløk og sprø bokhvete.

 

Geiterømme

2 dl geiterømme

1 klase hylleblomst

 

Vakumer sammen og la dette trekke over natten. Sil av og pisk opp til kremet konsistens. Server med tørkede urter.

 

 

 

 

 

>

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev