Norsk Mat Korn/meieriprodukter Hvit sjokoladekrem med Skjørost

Hvit sjokoladekrem med Skjørost >

Hvit sjokoladekrem med Skjørost

110 g fløte

12 glukose

12 g trimoline eller invertsukker

125 g Valrhona Ivori, hvit sjokolade

50 g Skjørost

 

Kok opp fløte med glukose og trimoline. Hell dette over sjokoladen og rør rundt. La det stå i ett minutt og tilsett Skjørost. Kjøres glatt med en stavmikser og bland inn 3 dl med kald fløte. La det stå kaldt i minimum tre timer, helst 12.

Pisk så lett opp for hånd til en krem. Serves med rørte bær, syltet rabarbra og litt knust mandelbunn. Bruk gjerne oppskriften på ostekakebunnen til dette.

Topp med Skjørost og urter som mynte eller sitronmelisse.

 

 

 

>

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev