Nyhet
Bake bakst m/uten gjær, surdeig og mørdeig Hvit pizza med skjørost

Hvit pizza med skjørost>

Pizzadeig

400 g siktet hvetemel

100 g finmalt emmer

4 dl vann

3 g gjær

10 g salt

Skjørost 

 

Bland vann og mel og la det stå i 20 minutter. Bland i salt og gjær og elt i 15 minutter på middels hastighet. La det hvile i 3 timer.

Nå kan den brukes eller settes i kjøleskap til dagen etter. Smak og aroma er bedre på dag 2. Kjevle ut som ønsket pizza. Smør med litt Rørosrømme og Skjørost has på etter ønske. Når den er stekt toppes den med Skjørost, syltet løk og spekeskinke. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev