150 ml lunken H-melk
2 ts sukker
2 ts tørrgjær
450 g hvetemel
½ ts salt
1 ts bakepulver
2 ss nøytral olje
150 ml yoghurt naturell
1 egg
4 hvitløksfedd, karamellisert
1 dl nøytral olje
Hvitløksfeddene friteres lett i oljen, avkjøles og mikses med en stavmikser eller blender. Ha melk, 1 ts sukker og 1 ts gjær i en kjøkkenmaskin. Bland på lav hastighet til gjæren er oppløst. Ha i mel, salt, bakepulver, olje, egg, yoghurt og resterende sukker og gjær. Elt til deigen er fast og elastisk.
La deigen heve i ca. en times tid. Rulles og kuttes til ca. 6 emner. Ha en stekepanne med litt olje klar på moderat temperatur. Kjevle ut emnene til ca. 25 cm. Stekes i stekepannen, det tar ca. 3-4 minutter. Legges på en rist og pensles med hvitløksoljen.