Nyhet
Bake bakst m/uten gjær, surdeig og mørdeig Pizza med fire oster

Pizza med fire oster>

300 g favoritt pizzadeig

durumhvete til benken

100 g norsk mozzarella fra Høvåg

1 dl bechamelsaus

100 g revet, ung grotteost fra Hitra

50 g Fønix fra Stavanger Ysteri

30 g vellagret grotteost fra Hitra

 

Forvarm stekeovnen til 270 °C eller høyere, i minst 1 time før om du bruker baksiden på et stekebrett. Ha litt durumhvete på benken før du kjevler ut pizzabunnen. Lag en bunn som er ca. 15 cm bred og 30 cm lang. Press ut med fingrene til en perfekt firkant.

Smør hvit saus utover pizzaen. Ha på mozzarella revet i biter. Riv Blåmugg og vellagret grotteost over, fordelt på hver sin halvpart av pizzaen. Pass på at du har en ren deigkant rundt fyllet. Stek i ovnen til den er gyllenbrun i kantene. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev