Bake frukt, bær, nøtter og sjokolade Banan Benedicte

Banan Benedicte>

4 bananer

1 boks kokosis eller vaniljeis

1 l kokospuré

saften av en lime

2 ss glukose

4 ss sukker

Mangler noe til isen

 

Kok opp til sukkeret smelter og kjør til is i ismaskin om du har det. Hvis ikke er en ferdig vaniljeis et bra alternativ.

 

Limekaramellsaus med ristede nøtter

 50 g ristede macademianøtter

4 ss brunt sukker

litt kanel

4 ss limesirup

2 lime

2 ss sukker

2 ss smør

4 ss vann

 

Smelt sukker til karamell og tilsett saften fra lime og vann. La det koke inn og pisk inn smøret.

Avkjøl sausen før servering.

 

Bananene legges på grillen etter at hovedretten er spist. La den ligge til skallet er sort og selve bananen er blitt bløt. Riv opp skallet og dryss over sukker og kanel.

Server med raspede nøtter, limekaramell og kokosis.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev