Bake frukt, bær, nøtter og sjokolade galette og crepe

galette og crepe >

Crêpe

500 g melk 

150 g sukker

150 g egg

250 g mel

50 g smør

 

Bland alle tørre ingredienser med 250 g melk under omrøring til de er blandet sammen. Tilsett de andre ingrediensene til røren får en konsistens som kremfløte. La røren hvile i minst en time i kjøleskapet eller over natten. 

 

Galette

250 g bokhvetemel

2 egg

500 g vann

40 g smør

 

Bland alle ingredienser sammen. Varm opp en stor panne, gjerne en crêpepanne. Hell røren med en øse og tipp raskt på pannen slik at røren dekker hele bunnen. Stek til kantene er litt brune og løsne rundt kantene med en stekespade for å snu crêpen.

Stek den i et minutt og la den gli ut av pannen. Tilsett smør eller litt olje mellom hver pannekake.      

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev