2 egg
175 g sukker
2,5 dl fløte
1 ss konjakk
200 g smør
1/2 ts kardemomme
500 g smør
100 g potetmel
600 g hvetemel
Pisk eggedosis av egg og sukker, smelt smøret og avkjøl litt og bland resten sammen. Deigen skal være litt bløt. La deigen stå kaldt til neste dag. Klipp et matpapir like stort som gorojernet. Kjevle et stykke deig så tynt som du klarer. Stek goroene til de er lys gyllenbrune.
Vaniljeparfait
5 eggeplommer
110 g sukker
0,5 dl vann
5 dl fløte
1 vaniljestang
1 plate gelatin
2 ss konjakk
Legg gelatinplaten i iskaldt vann. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene med en kniv. Lettpisk eggeplommene i en kjøkkenmaskin og kok vann, sukker og vaniljefrø i en kjele til 121 °C. Tilsett oppbløtt gelatin. Spe sukkerlaken i eggedosisen under høy hastighet og kjør den kald på mellomhastighet.
Lettpisk kremfløten til yoghurtkonsistens og vend den sammen med eggedosisen. Kutt en pappbit som er like stor som goroen. Legg den over parfaiten og kutt rundt. Legg en goroplate på en tallerken. Legg deretter parfaiten opp og tilslutt en goroplate til slik at det blir en sandwich. Server med varme multer og karamellsaus.