Bake frukt, bær, nøtter og sjokolade Rullekake

Rullekake>

5 egg

200 g sukker

¼ ts salt

100 g mel

 

Dekk et brett med bakepapir og sett ovnen på 180 °C.

Visp halvparten av sukkeret med eggeplommene og hell blandingen i en bolle.

Pisk resten av sukkeret med eggehvitene til fast marengs.

Brett eggeplommesabayoen. Eggehvitemarengsen blandes forsiktig inn sammen med melet.

Stryk ut blandingen til en 1 cm kvadratisk kake.

Stek den gyllen i ca 8 minutter. Ta den ut av ovnen og dryss på sukker.

La den kjøle ned i 5 minutter. Snu den over på et nytt papir og dra av det gamle.

Fordel syltetøyet fint utover og rull kaken lett sammen.

La den hvile før du skjærer den opp i skiver.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev