140 g fin malte og skollede mandler
185 g melis
115 g eggehvite
65 g sukker
2 g fargepulver
20 g kakaopulver om du lager sjokolademakroner og 10 g egghvite
Bland melis og mandler i en hurtighakke og sikt det. La blandingen hvile i minimum 6 timer. Pisk eggehviter stivt med litt sukker. Tilsett resten av sukkeret og la gå i 3 minutter. Bland ønsket fargestoff i mandel og melismassen og løft mandelmassen inn i marengsen. Sprøyt små kjeks på en silikonmatte og la dem hvile til de har fått en hinne slik at du kan ta på dem. Stek makronene midt i ovnen på 160 °C i 11 minutter.
Pasjonsfruktfyll
200 g egg
160 g pasjonsfrukt juice
240 g sukker
250 g smør
Kok egg, juice og sukker som siles over smøret og kjøres glatt med en stavmikser. Avkjøl og sprøyt fyllet på makronene.
Bringebærfyll
250 g bringebær
200 g sukker
80 g glukose
20 g sitronjuice
40 g pectin
Bland pectinen med sukkeret og ha alt i en kjele og kok opp.
Avkjøl og sprøyt fyllet på makronene.
Sjokoladefyll
150 g manjari sjokolade 64%
200 g fløte
100 g glukose
30 g usaltet smør
Kok opp fløten og hell den over sjokoladen og glukosen. Bland og kjør blandingen glatt med en stavmikser ved 35 °C. Tilsett romtemperert smør.