Nyhet
Bake frukt, bær, nøtter og sjokolade Mor Millis Epleform

Mor Millis Epleform>

Dette er desserten som aldri svikter, den blir alltid god og alle liker den. Ikke så rart, sprø og seig med saftige epler i bunn. God alene men best med pisket krem eller is…

2 ½ dl sukker

2 ½ dl mel

6 g bakepulver

1 ts vaniljesukker

1 stort egg

100 g smeltet smør

5 store epler, skrelt og  skåret opp i store biter

 

Sett ovnen på 175° C. Ha eplebitene i en ildfast form.

Bland sammen det tørre, ha i det smeltede smøret og deretter egget.

Fordel den seige røren over eplene og stek på midterste rille i ca 40 minutter til toppen er gyllen.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev