Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Åkerbær og kulturmelk

Åkerbær og kulturmelk>

400 g åkerbær

25 g sukker

1 dl kulturmelk

2 dl kremfløte

20 g sukker

1 plate gelatin

 

Plukk og rens 150 g åkerbær og la dem ligge i vannbad til de slipper en del væske. Sil av væsken og frys ned i stålform.

Skrap opp granitéen med en gaffel og oppbevar i fryseren.

Varm opp 1 dl av kremfløten med sukker og løs opp gelatinbladet i fløten. Rør forsiktig inn kulturmelken, er fløten for varm sprekker den.

Visp resten av fløten lett, vend den inn og kjøl ned.

Legg en klikk kulturmelk i bunnen av en kald skål.

Topp med granité rundt og fordel åkerbærene i midten.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev