Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Akevittzabaglione, mørk sjokolade og mandarin

Akevittzabaglione, mørk sjokolade og mandarin>

8 eggeplommer

1 dl sukker

2 dl akevitt

mørk sjokolade

1 mandarin

1 ts olivenolje

1 ts mangoeddik

mynte

 

Temperer mørk sjokolade og lag en form ved å hell sjokolade i et glass eller en liten bolle. La det stå i kjøleskap i minimum 10 minutter. Visp sammen eggeplommer og sukker. Legg blandingen over et vannbad og visp videre. Hell i akevitt litt etter litt. Visp godt og lenge til sausen har tyknet. Rens mandarinbåter og kutt dem i små biter. Bland med mynte, olivenolje og eddik.  Ta sjokoladeskålen ut av glasset. Legg zabaglione i bunn og mandariner i topp. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev