Blåbærsorbet
400 g blåbær
200 g sukker
150 g vann
Kok opp sukker og vann.
Kjør bær og sukkerlake i blender.
Frys i pacojet og kjør sorbeten opp før servering.
Honningmarengs
50 g honning
Karamelliser honning til ønsket brunfarge, tilsett litt vann og avslutt bruningsprosessen.
125 g karamellisert honningvann
125 g eggehviter
Pisk til eggehviter og honningvannet er stivt på medium hastighet. Tørk marengsen på 65 °C over natten.
Nyrkrem
200 g nyr
melis til riktig konsistens
frø fra 1 vaniljestang
Heng nyr-ost over natten i et klede.
Smak opp den hengte nyren med melis og frø fra 1 vaniljestang.
Juster tykkelse med nyr-mysen, vannet som blir etter henging.
Anrett marengsen på ønsket tallerken. Lag en fin quenelles av blåbærskjeen med en fuktig skje og anrett resten av garnityret rundt.
Pynt gjerne med små sitrontimianblader.