Bringebærcurd
1 l bringebærpuré
240 g sukker
12 eggeplommer
2 hele egg
30 g limejuice
4 plater gelatin
Legg gelatinen i kald vann til den blir myk, bland alle ingrediensene i en termomix til 85 ° C . Tilsett gelatin og la det kjøle ned. Fyll en espumaflaske og sett på 2 patroner med gass.
Bringebær drops
Frys ferske bringebær og anrett som drops
Lakrismarengs
300 g eggehvite
450 g sukker
3 ss reglisse lakrispaste
Visp sukker og hvite til marengs og tilsett lakrispaste. Bruk slikkepott, smør ut marengs på silikon matte i 2mm tykkelse.
Bak marengsen i ovnen 80 ° C over natten uten vifte.
Yoghurtsorbet
2,5 kg yoghurt
350 g honning
600 g glukose
500 g trimolin-nevulin
500 g sukker
15 g gelatin
30 g citric acid
300 g fløte
Legg gelatin i kald vann til den blir myk, kok opp alle ingrediensene utenom yougur. Tilsett gelatin og kjøl ned. Tilsett yoghurt og bland sammen. Fyll en pacojack og frys blandingen ned.
Bayleaf crumble
500 g mel
500 g temperert smør
500 g melis
20 g ristet bayleafpulver
Bland mel, smør, sukker i en bolle. Spre ut på et brett og stek i ovnen på 180 ° C i 15 minutter. Kjøl ned og bland i en termomix med bayleafpulver.