Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Bringebær, mousse og smuler

Bringebær, mousse og smuler>

Sorbet

200 g frosne bringebær

50 g sukker

50 g vann

 

Kok opp sukker og vann, avkjøl.

Ha bringebær i en paco-jet boks og hell over sukkerlaken.

Frys ned og kjør det opp ved servering.

 

Sjokoladesmuler

200 g usaltet smør

120 g sukker

265 g brunt sukker

2 egg

315 g mel

1 ts salt

1 ts bakepulver

300 g sjokolade

 

Pisk opp smør og sukker. Pisk inn egg og vend inn de tørre ingrediensene. Spre utover en silikonmatte. Stekes ved 180 °C i ca. 10 minutter.

 

Bringebærmousse

60 g bringebærpuré

3 dl lettpisket fløte

1 plate bløtlagt gelatin

30 g sukker

 

Vend inn sukker i kremen og løs opp gelatin i bringebærpureen.

Vend den inn i kremen og sett det kaldt i ønsket form.

Anrett på tallerken med en qunelles med sorbet.

Pynt gjerne med egnet urt som sitronmelisse, basilikum eller mynte.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev