Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Granite på Hellstrøms akevitt

Granite på Hellstrøms akevitt>

Hellstrøm on deep ice

1,5 dl Hellstrøms sommerakevitt

1,5 dl sukkerlake

1 dl limejuice

2 eggehviter

 

Bland alle ingrediensene og smak til med mer lime eller sukker hvis man ønsker den søtere eller syrligere.

Kan også ha i litt vann om ønskelig. Hell på espumaflaske med 1 patron og rist godt.

 

Sprut ut akevittskummet rett i bolle med flytende nitrogen og la det ligge til den er frossen.

 

 

Marinerte skogsbær

Frossen skogsbærblanding med bjørnebær, blåbær, tyttebær smakt til med sukkerlake, Hellstrøms sommerakevitt, anis, kanel, vanilje og nellik.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev