Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Konfekt

Konfekt>

 

Salt karamell

200 g sukker

140 g fløte

25 g smør

5 g salt 

Lag karamell av sukkeret, kok opp fløten og spe i karamellen når den har blitt gyllen. Rør med en tresleiv og vend inn smør og salt. Avkjøl karamellen.  

 

Sjokoladenougat

200 g sukker

160 g fløte

20 g smør

5 g salt

75 g hasselnøttsjokolade

 

 Lag karamell av sukkeret, kok opp fløten og spe i karamellen når den har blitt gyllen. Rør med en tresleiv og vend inn smør, salt og sjokolade. Avkjøl karamellen.  

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev