Her har vi brukt kirsebæris med sjokoladebiter, bringebærsorbet og lakrisis
Topping til kirsebæris
100 g frosne kirsebær
50 g sukker
1 vaniljestang
4 ss kirsebærlikør
Kok opp sukker, kirsebærlikør og vaniljestang som du har splittet i to. Kok til sukkeret er løst opp. Ha i kirsebærene og avkjøl.
I tillegg til kirsebærene har vi toppet isen med noen flak med saltet potetgull.
Denne gir variasjon i konsistens,
samtidig som saltet gir en spennende smakskombinasjon sammen med kirsebærene og sjokoladen.
Topping til bringebærsorbeten
Sorbeten er toppet med hakkede, salte peanøtter og friske bringebær. Du kan gjerne bruke smeltet sjokolade som topping i tillegg.
Topping til lakris-isen
1 pose søt pandalakris
3 dl vann
Kok opp halve posen med lakris sammen med vannet. Kok til lakrisen løses opp. Tilsett mer vann hvis det trengs. Viktig at sausen ikke blir for tykk. Avkjøl lakrissausen. Kutt resten av lakrisen i skiver og topp isen sammen med lakrissausen.