Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter is - toppings

is - toppings>

Her har vi brukt kirsebæris med sjokoladebiter, bringebærsorbet og lakrisis

 

Topping til kirsebæris

100 g frosne kirsebær

50 g sukker

1 vaniljestang

4 ss kirsebærlikør

 

Kok opp sukker, kirsebærlikør og vaniljestang som du har splittet i to. Kok til sukkeret er løst opp. Ha i kirsebærene og avkjøl. I tillegg til kirsebærene har vi toppet isen med noen flak med saltet potetgull. Denne gir variasjon i konsistens, samtidig som saltet gir en spennende smakskombinasjon sammen med kirsebærene og sjokoladen.

 

Topping til bringebærsorbeten

Sorbeten er toppet med hakkede, salte peanøtter og friske bringebær. Du kan gjerne bruke smeltet sjokolade som topping i tillegg.

 

Topping til lakris-isen

1 pose søt pandalakris

3 dl vann

 

Kok opp halve posen med lakris sammen med vannet. Kok til lakrisen løses opp. Tilsett mer vann hvis det trengs. Viktig at sausen ikke blir for tykk. Avkjøl lakrissausen. Kutt resten av lakrisen i skiver og topp isen sammen med lakrissausen.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev