Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter melon og vanilje

melon og vanilje>

1 cantelopue melon

1 orange fresh melon

1⁄4 vannmelon

1/2 vaniljestang 

2 stjerneanis

50 g sukker

sitronmelisse og spiselige blomster

litt frissèsalat

 

Skjær melonene i båter og fjern skall og steiner. Kutt dem i skiver eller terninger etter ønske. Kok opp 2 dl vann med sukkeret, anis og vaniljestangen. Del den på langs og skrap ut frøene så de kommer godt ut i laken. Riv litt av den hvite kjernen på frissèsalaten og bland den sammen med melonen, urtene, spiseblomster og vaniljelaken.  Anrett og server gjerne med en kule vaniljeis eller pisket krem. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev