Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter mûsliblanding

mûsliblanding>

bokhvete

kokosnøttkjøtt

en blanding av nøtter som mandler, hasselnøtter, paranøtter, valnøtter

linfrø

solsikkefrø

gresskarkjerner

tørket frukt som aprikoser, svisker, fiken

1 vaniljestang

Nøtter, frø og bokhvete bør ligge i bløt i minimum syv timer, gjerne natten over. Kokosnøtt skal ikke bløtlegges. Deretter tørkes nøtter, frø og raspet kokosnøttkjøtt i dehydrator eller i en bakke i ovnen med åpen dør på 40° C  grader til sprø konsistensen. Legg ved en vaniljestang og litt kanelbark under tørkingen. Rør rundt inne mellom med en spatel. Bokhveten ristes på lav varme i smør eller kokosnøttfett til den har fått en gyllen farge. Tilsett tørket og usukret frukt.

Lagre blandingen på Norgesglass og blandingen kan oppbevares lenge når den er tørket og all fuktigheten er fjernet.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev