bokhvete
kokosnøttkjøtt
en blanding av nøtter som mandler, hasselnøtter, paranøtter, valnøtter
linfrø
solsikkefrø
gresskarkjerner
tørket frukt som aprikoser, svisker, fiken
1 vaniljestang
Nøtter, frø og bokhvete bør ligge i bløt i minimum syv timer, gjerne natten over. Kokosnøtt skal ikke bløtlegges. Deretter tørkes nøtter, frø og raspet kokosnøttkjøtt i dehydrator eller i en bakke i ovnen med åpen dør på 40° C grader til sprø konsistensen. Legg ved en vaniljestang og litt kanelbark under tørkingen. Rør rundt inne mellom med en spatel. Bokhveten ristes på lav varme i smør eller kokosnøttfett til den har fått en gyllen farge. Tilsett tørket og usukret frukt.
Lagre blandingen på Norgesglass og blandingen kan oppbevares lenge når den er tørket og all fuktigheten er fjernet.