Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Ost og havtorn

Ost og havtorn>

Ostekrem

200 g ost

10 g hvetemel

20 g smør

3 dl melk

2 dl bjørkevin

 

Smør smeltes i pannen og melet legges i. Kokes opp med melk under omrøring tilsettes ost samt bjørkevin til slutt.

Kjøles ned.

 

Syltet havtorn

200 g sukker

200 g vann

150 g havtorn

 

Sukker og vann kokes opp og kjøles ned. Havtorn legges i sukkerlaken og trekkes i 3 timer.

 

Tørket havtorn

Halvdelen av de syltede havtorn tørkes i ovn ved 70 ° C i ca 40 minutter

 

Ristet havregryn

50 g havregryn ristes i ovn ved 150° C  i ca 15 minutter.  

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev