Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Pannacotta, snø, is og krem av hvit sjokolade

Pannacotta, snø, is og krem av hvit sjokolade>

Hvit sjokolade pannacotta

1 dl helmelk, 2 dl yoghurt, 4 dl fløte og 40 g sukker varmes opp. Ha i 2 plater gelatin. Pannacottaen støpes i en lav stålkontainer.

 

Hvit sjokoladekrem

Legér 300 g fløte og 100 g eggeplommer. Smelt 350 g hvit sjokolade og bland med den legerte smeten. Spe kremen med fløte til riktig konsistens.

Ha i en espumaflaske og 1 patron er nok.

 

Hvit sjokoladeis

Kok opp 3 dl fløte, 2 dl helmelk og 85 g sukker. Legeres med 5 eggeplommer. Smelt 200 g sjokolade og bland det i den legerte smeten.

Siles over i en boks og fryses.

 

Hvit melkesnø

Bland sammen 2 dl helmelk, 1 dl vann og 50 g sukker. Fryses og skrapes med gaffel til fin snø.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev