Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Pistasjeiskrem

Pistasjeiskrem>

2 vaniljestenger bourbon

250 g fløte

125 g h-melk

50 g sukker

113 g eggplomme

4,5 g salt

160 g pistasjenøtter

 

Start med å koke fløten sammen pistasjenøttene på lav varme for å trekke ut all smaken av pistasjen. La den gjerne stå og småkoke i 20 minutter på lav varme for mest mulig smak.  Sil av fløten fra pistasjenøttene og bland dette sammen med melken og vaniljestengene som du skraper fri for frø først og bruk gjerne hele stangen i fløtemelken. Mens fløtemelken er på kok kan du blande sammen eggeplommene, sukkeret og saltet til en lett fyldig krem og når fløtemelken når 52 °C heller du melken over plommene mens du pisker det sammen.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev