Rispudding
100 g grøtris
40 g sukker
½ vaniljestang
350 g H-melk
Kok alt opp til risen er ferdig og tilsett mer melk om nødvending. Legg blandingen i en ønsket form.
Kanelbrioche
15 g fersk gjær
60 g H-melk
60 g hvetemel
150 g egg
250 g hvetemel
20 g sukker
5 g salt
10 g kanelpulver
225 g usaltet og romtemperert smør
Kjør gjær, melk og hvetemel sammen i mikser med eltekroken. Tilsett ett og ett egg. Tilsett resten av de tørre ingrediensene. Når dette er blandet godt sammen tilsettes smør. Putt i form og la det heve til dobbelt størrelse. Bakes på 165 °C i ca 20 minutter.
Kanelkapsel
Fyll
150 g vann
5 g kanelpulver
30 g sukker
sitronzest fra 1 sitron
3 g glukose
Kok opp alt unntatt glukose og smak til. Kjør inn glukosen med stavmikser. Sett blandingen i kjøleskapet til alle boblene er ute.
Alginvann
1 l vann
5 g algin
Varm opp til 60 °C. Kjør sammen og la blandingen avkjøle seg til romtemperatur. Hell små dråper av kanelvannet inn i alginvannet. La det arbeide i 90 sekunder. Ta dem ut og oppbevar dem i vann.
Kaneliskrem
1 l fløte
7 eggeplommer
150 g sukker
2 kanelstenger
Kok opp fløte, sukker og kanel. Tilsett eggeplommer og varm opp til 72 °C. Pynt med rips og cashewnøtter.