Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter bringebær, hasselnøtter og riskrem

bringebær, hasselnøtter og riskrem >

400 g bringebær

40 g sukker

200 g grøtris

1 l H-melk

1 vaniljestang

5 dl kremfløte

1 ss hjemmelaget vaniljesukker

litt revet sitronskall

200 g hasselnøtter

100 g sukker

 

 

Rør bringebær og sukker sammen og sett det kaldt. Kok risen mør i melken med vaniljestang. Avkjøl og bland risen sammen med pisket kremfløte og det hjemmelagede vaniljesukkeret. Vaniljesukker lages ved å bruke tørket vaniljestang, kjørt med sukker i en foodprocessor som deretter siktes.

Smelt sukker til karamell. Bland inn hasselnøttene. La det avkjøle seg på bakepapir og knus det til krokan. Anrett lagvis i glass med krokan i bunnen, riskrem og topp med rørte bringebær.   

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev