Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Semulegryn-pudding med multer

Semulegryn-pudding med multer>

Pudding

1 liter H-melk

1 1/4 dl semulegryn

2 ss meierismør

3 eggeplommer

4 ss sukker

1 vaniljestang  

 

Kok opp melk og vaniljestang. Dryss i semulegrynene og la koke i ca 15 min. Pisk sammen eggeplommene og sukkeret. Ha i semulegrynene og

varm opp under omrøring til kokepunktet. Ta av varmen og rør inn smøret. Has i ønsket form og avkjøles.  

 

 

Multepuré

3 dl multer

2 ss melis  

 

Kjør multer og melis til puré med en stavmikser. Sil før servering. Tilsett mer melis hvis du ønsker den søtere. Server semulegrynpuddingen med multepuré og friske multer.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev