Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Sjokoladeganache, kirsebærgelé, sjokoladejord og grønn te-mose

Sjokoladeganache, kirsebærgelé, sjokoladejord og grønn te-mose>

Sjokoladeganache

300 g sjokolade

300 g fløte

20 g glukose

 

Kok opp fløte og glukose og hell over sjokoladen. Støp i ønsket form og avkjøl.

 

Kirsebærgelé

5 dl kirsebærsaft

6 plater gelatin

 

Kok opp saften og ha i gelatin. Støp i ønsket form og reduser.

 

Sjokoladejord

200 g Digestive kjeks

100 g sjokolade

 

Kjør opp kjeksen til pulver og smelt sjokoladen. Bland sammen, avkjøl og kjør opp igjen.

 

Grønn te-mose

25 g temperert, usaltet smør

25 g mel

25 g melis

25 g mandelmel

9 g Matcha te

 

Bland alt sammen, rull til en pølse, dekk til med klingfilm og frys den. Riv over på en silikonmatte og tørk på 80 °C til den er helt tørr. Anrett som på bildet.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev