Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Sjokoladepannacotta, ananassorbet, honningtouille

Sjokoladepannacotta, ananassorbet, honningtouille >

Sjokoladepanna cotta

100 g mørk sjokolade

½ vaniljestang

2 ss sukker

1 dl melk

3 dl fløte

1 plate gelatin

 

Kok opp melk, fløte, sukker og vaniljestang. Hell over sjokoladen. Smelt inn i gelatinen. Avkjøl.

 

Ananassorbet

4 ananas

200 g sukker

1 dl vann

80 g glukose

saften av en sitron

 

Kok opp vann, sukker og glukose. Kutt ananas i biter og trekk dem i laken. Smak til med sitron.

 

Honningtouille

25 g melis

25 g hvetemel

1 eggehvite

25 g usaltet smør

10 g honning

 

Kjør opp ingrediensene sammen og stryk tynt ut. Stek på 160 °C i 6 minutter.

 

 

Sitron fluid gel

5 dl sitronsaft

1 g agar pr 100 g væske

 

Kok opp saften. Ha i agar, avkjøl og kjør til glatt krem. Anrett som på bildet.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev