Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Suffle, Yoghurtsorbet og kirsebær

Suffle, Yoghurtsorbet og kirsebær>

250 g jevnet  kirsebærpure

170 g eggehviter

1  ss eggehvitepulver

65  g melis

 

Pisk marengs med melis og eggehviter på rolig fart i en kjøkkenmaskin. Smør noen små former ell glass med smør og sukker. Sprøyt sufflebasen i formene og stek i 4-5 minutter på 180 grader.

 

YOGHURTSORBET

500 g yoghurt naturelle

200 g vann

250 g sukker

80  g glukose

Skall fra 2 sitroner

2 plater gelatin

 

Kok opp vann, sukker og glukose. Ha i bløtlagt gelatin. Og skall fra sitron. Avkjøles litt og vend inn yoghurt. La sorbeten stå kaldt i 3 timer før den kjøres i ismaskin.

 

MARINERTE KIRSEBÆR

 150 g kirsebær uten stein

50 g sukker

1 dl vann

2 stjerneanis

 

Kok opp sukker, anis og vann. Avkjøl og legg kirsebærene i laken. Server gjerne med et godt krydderbrød eller krydderkake til. Server med krydderbrød og marinerte kirsebær.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev