250 g jevnet kirsebærpure
170 g eggehviter
1 ss eggehvitepulver
65 g melis
Pisk marengs med melis og eggehviter på rolig fart i en kjøkkenmaskin. Smør noen små former ell glass med smør og sukker. Sprøyt sufflebasen i formene og stek i 4-5 minutter på 180 grader.
YOGHURTSORBET
500 g yoghurt naturelle
200 g vann
250 g sukker
80 g glukose
Skall fra 2 sitroner
2 plater gelatin
Kok opp vann, sukker og glukose. Ha i bløtlagt gelatin. Og skall fra sitron. Avkjøles litt og vend inn yoghurt. La sorbeten stå kaldt i 3 timer før den kjøres i ismaskin.
MARINERTE KIRSEBÆR
150 g kirsebær uten stein
50 g sukker
1 dl vann
2 stjerneanis
Kok opp sukker, anis og vann. Avkjøl og legg kirsebærene i laken. Server gjerne med et godt krydderbrød eller krydderkake til. Server med krydderbrød og marinerte kirsebær.