Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Tropicana, ananas, kokos og lime

Tropicana, ananas, kokos og lime>

1 ananas i kuber

200 g sukker

 

Lag lys karamell av sukkeret. Tilsett ananasbitene og trekk dem til de er myke. Avkjøl.

 

Kokos-espuma

5 dl kokospuré

8 plater gelatin

 

Fyll blandingen i espumaflasker og la den stå kjølig i minst 40 minutter før bruk.

 

Koriandersukker

 5 ss sukker

1 neve fersk koriander

 

Dette kjøres i en blender og tørkes på et bakepapir. Desserten serveres med karamelliserte pistasjenøtter.

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev