Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Yoghurtpudding med rørte tyttebær

Yoghurtpudding med rørte tyttebær>

1,5 dl fløte

0,5 dl melk

100 g sukker

3 stjerneanis

3 plater gelatin

5 dl yoghurt

1 vaniljestang, delt i to på langs  

 

 Legg gelatinen i kaldt vann i ca 10 minutter. Kok opp fløte, melk, sukker, stjerneanis og vaniljestang. Trekk kjelen til side og ha i gelatinen. Avkjøl blandingen til romtemperatur før du vender inn yoghurten og sitronsaften. Ha smeten i porsjonsglass eller i en større serveringsbolle.

  

Rørte tyttebær

300 g tyttebær

 

130 g sukker

 

Rør tyttebærene og sukkeret til sukkeret er løst opp. Mos noen av bærene, men la de fleste være hele. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev