Drikke drinker og cocktails Sgroppino al Prosecco

Sgroppino al Prosecco >

 

3 cl Husholdnings Vodka

1 dl sorbet

Prosecco eller god, tørr Spumante

 

Pisk vodka og sorbet i en bolle til en tyktflytende, iskald masse og fyll et champagneglass halvveis opp. Topp med Prosecco eller Spumante og pynt evt. med en myntekvast.

 

 

«Dette er egentlig mer en dessert enn en cocktail, men den er også fantastisk oppfriskende. Tradisjonelt skal det brukes sitronsorbet, men jeg har her brukt en frisk limesorbet med kokos.

 

Istedenfor en tradisjonell prosecco har jeg her brukt en tørr og god spumante som Imperiale Spumante Millesimato Bianco Extra Dry.”

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev