Drikke varme og kalde drikker Lemonade av hagens bær

Lemonade av hagens bær >

Sukkerlake

1250 g sukker

1 l vann

 

Kok opp og avkjøl.

 

Lemonade

3 dl ferskpresset sitronjuice

3 dl vann

2-3 dl sukkerlake, juster etter eget ønske.

 

Tilsett gjerne friske mynteblader.

 

Rabarbra- og jordbærsaft

Plukk fersk rabarbra og bær i hagen. Vask og kutt dem opp i passe store biter. Ha dem i en kjele og fyll på vann slik at det dekker. Kok opp og la dette trekke i minimum 20 minutter. Sil av, gjerne gjennom klede. Smak til med sukkerlake og juster med litt fersk sitron eller lime. Serveres iskald.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev