Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Caldeirada

Caldeirada>

1 kg rensede og ferske blåskjell

10 tomater

1 paprika

1 løk

4 hvitløksbåter

2 røde chili, uten frø

spansk olivenolje

3,5 dl tørr hvitvin

en bunt finhakket koriander

lime i båter

salt og pepper

 

Varm opp en panne med olivenolje, fres finhakket løk, hvitløk og paprika.

Tilsett flådde tomater i biter og hvitvin. La det simre i 5 minutter på svak varme.

Smak til med salt og pepper.

Tilsett blåskjellene og la dem dampe til de åpner seg.

Stek reker og rens bort skallet.

Fyll opp boller med blåskjell og legg reker på toppen.

Finhakk koriander og server med limebåter.

Rekene kan godt røkes på grillen. Det gir en ekstra god smak.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev