200 g kveite
100 g choclo, hvit fersk mais
1 dl vann
1 dl melk
10 g salt
50 g canchamais
5 dl fiskekraft
½ boks usøtet kondensert melk
1 rocotto chili
1 fedd hvitløk
100 g stangselleri
1 potte koriander
saft fra 3 lime
Kveita fileteres og kuttes i tynne strimler. Kok opp choclo, vann, melk og salt, avkjøl og oppbevar maisen i melkelaken. Puff opp canchamais på et bakebrett i ovnen på 180 °C med litt olje, og smak til med salt. Lag «leche de tigre» usøtet og kondensert melk, gjerne Vikingmelk. Lag rocotto paste av en rocotto chili som renses og vaskes godt, kjøres til puré og oppbevares lufttett. Hvitløksfedd og stangselleri kjøres sammen med stavmikser til grønn paste. Hakk en potte med fersk koriander. Kveitestrimlene blandes med 1 ts salt, og de øvrige ingrediensene. Server omgående, helst med en pisco sour. Smak til med lime.