Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Lettrøkt løjrom, mandler og vårløkolje

Lettrøkt løjrom, mandler og vårløkolje>

Løjrom

Heng løjromen over natten og røyk den i 30 minutter med en røykepistol.

Vi bruker epletre til røyking, men annen spon går også fint.

 

 

Mandelbrick

50 g konfiterte mandler

40 g tapioca malto-dextrine

litt mandelolje

 

Bland ingrediensene, vakumer på fullt og stykk dem i biter.

 

 

Mandelmelk

100 g mandler

200 g vann

 

Kjøres opp og siles. Smak til med salt og sitronsaft.

 

 

Vårløkolje

100 g vårløk – bruk det grønne

100 g solsikkeolje

 

Kjøres opp fint, varmes til 70 °C og siles.

Anrett gjerne som på bildet med rød skogsyre og prestekrage.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev