400 g ørret filet uten skinn og bein
kutt vekk alt synlig fett, og kutt ørreten i små jevne terninger
Vinaigrette
20 g fersk ingefær
½ chili
50 g løyrom, evt lodderogn
6 stilker koriander
1 dl olivenolje
saft av 1 lime
salt etter smak
Ta ut steinene fra chilien og skrell ingefæren og finhakk dette sammen med koriander. Bland inn limesaft, løyrom, oliven olje og smak til med litt salt. Ha litt av vinaigretten med ørrettartaren, og smak til med litt ekstra salt
Avokadokrem
2 avokado
2 ss limesaft
½ dl olivenolje
salt og cayennepepper
Rens avokadoen fra skall og stein. Ha den i en litermåler sammen med, olivenolje, litt limesaft og cayennepepper. Kjør det sammen med en stavmikser til den blir glatt og fin
Smak til med salt og litt mer limesaft. Kutt en skive brioche og stek den i ovnen til den er fått en sprøk skorpe. Dander tartarmiksen oppå, ha avokadokremen i en sprøyte pose og legg noen klikker med kremen på. Legg noen friske blader med pack choy på toppen.