Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Østers i vinaigrette og blini og løjrom

Østers i vinaigrette og blini og løjrom>

Server østers naturell eller lag en enkel vinagrette:

 

Vinaigrette

4 ss hvitvinseddik

1 ss finhakket sjalottløk

litt finsnittet gressløk.

 

Blandes sammen.

Ha en teskje med vinagrette over og server.

 

Blinis med løyrom, pisket rørosrømme og rødløk

 

Blinis

2 egg

1/4 ts salt

2,5 dl melk

250 g mel

50 g smør

12 g gjær

 

Varm melken opp til 35° C. Rør ut gjæren i melken.

Bland mel,salt, smør og melk.

Eggeplommene skilles og haes i smeten. Eggehvitene stivpiskes og vendes inn før steking.

La svelle i 30 minutter før bruk.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev