Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Syltet hvit ansjos med paprikasalat

Syltet hvit ansjos med paprikasalat>

1 pakke boquerones, kan kjøpes på delikatessebutikker

1 grønn paprika

1 rød paprika

½ løk

½ rød chili

1 hvitløksfedd

2 d eplecidereddik

zest og saft av 1 sitron

15 ristede baguetteskiver

olivenolje og persille

 

Rist baguetteskivene i ovnen på 180 °C i 10 minutter. Kutt paprika, løk og chili i små terninger. Finhakk hvitløk og bland inn i paprikaen. Tilsett eplecidereddik og smak til med sitron, zest og juice.

Legg 2-3 ansjosfileter på toast og topp med en teskje med paprikasalsaen. Strø over finhakket persille og olivenolje. Sett i tannpirker og server.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev