Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Råreker med løyrom

Råreker med løyrom >

400 g skrelte og grovt revne mandelpoteter

1 grovt revet løk

1 ss potetmel

100 g hengt rømme

200 g løyrom

1 sitron

salt og pepper etter smak

pepperrot

1 rødløk

 

Bland potet, løk og potetmel. Smak til med salt og pepper. Lag små pannekaker og stek dem gylne i smør. Legg på rømme og løyrom. Ha på nykvernet pepper og reven pepperrot. Server med en sitron.

 

Ølforslag

Til denne passer det godt med hveteøl, for eksempel Wiit fra Nøgne Ø.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev