Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Røkt ål med eggerøre

Røkt ål med eggerøre>

Ålen kjøper du hel eller i fileter. Eggerøren er fet, rik og hedonistisk.

4 egg

4 ss melk

1 ss smør til steking

3 ss smør til montering

gressløk, salt og pepper

 

Slå sammen egg, melk og salt. Vent med å pepre før røren er ferdig, ellers kan pepperen gi den et litt grått utseende. Varm opp en god stekepanne med belegg egnet for egg, til middels temperatur. Legg i smøret og la det smelte. Når det freser lett, heller du i eggene. Flytt og rør lett med en slikkepott til røren begynner å sette seg. Da har du i smøret og lar dette smelte inn mens du rører lett sammen. Smak til med salt, pepper og dryss i gressløk. Vend om og server. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev