Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Sild, potet og rødkål

Sild, potet og rødkål>

1 sild per person

5 små poteter

40 g smør

20 g rugmel

20 g grov sennep

 

Rens silden for innvoller og ta ut ryggraden. Smør innsiden med sennep. Paner fisken i rugmel og stek i smør. Vask potetene godt. Dekk så vidt med vann og ha i 20 g smør. Kok til alt vannet er vekk og smøret har blitt brunet.

 

Rødkål

1 rødkål

2 norske plommer

2 ss eplecidereddik

sukker og salt etter smak

                             

Finsnitt rødkålen, rens plommene og kutt dem i båter. Råmariner med eddik, sukker og salt.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev