Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr sjøkreps med grønn chili og ingefærsaus4 ferske sjøkrepshaler

sjøkreps med grønn chili og ingefærsaus>

4 ferske sjøkrepshaler eller frosne

40 g ingefær

40 g grønn chili

30 g lys soyasaus

80 g risedikk

100 g druekjerneolje

saften fra en 1/2  sitron

 4 g salt

 

Kjør alle ingrediensene til sausen i en bleder til den blir slett og fin. Sil av. Sett sausen i kjøleskapet til den skal serveres. Fjern forsiktig skallet fra halene, fjern paven med behold haletippen. Stek de rensede halene i litt olje på medium varme varme. Krydre med sort, kvernet pepper. Stek krepsehalene til de er gylne, ca 1-2 minutter. Fjern den fra varmen og avkjl dem litt. Varm opp sausen og ha den over halene når de er ferdig stekt.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev