1 side salmalaks
100 g lettsaltet torsk
2 sjøkreps
4 østers
2 kamskjell
6 østersblader
50 g sjøgress
100 g tapiokakuler
1 slangeagurk
1 liten rødløk
2 dl Kikkoman soyasaus
100 g syltet ingefær
50 g lakserogn
Skjær laks, torsk og kamskjell i tynne skiver. Rens sjøkrepsene og legg dem i en 10 % saltlake i 10 minutter. Kamskjellene åpnes og renses, her brukes kun den vite muskelen. Knekk opp østersene med en østerskniv. Hell av væsken, kok opp og la østersene posjere i ca 10 sekunder. Legg dem deretter rett over i isvann.
Kok opp ca 1 liter vann. Hell i tapiokakulene og la dem koke til de blir blanke. Hell av og skyll dem i kaldt vann. Legg så kulene i soyasaus slik at de tar farge og smak av soyaen. Skrell og skjær rødløk i tynne ringer. Agurken skjæres i tynne staver. Sjøgresset renses og legges ca 15 minutter i isvann.