Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Stekt rødspette med pepperrotrømme

Stekt rødspette med pepperrotrømme>

2 små rødspetter

4 fedd hvitløk

50 g smør

en halv sitron

en kvist timian

400 kokte småpoteter

 

 

Klipp av finnene og skrap fisken godt. Skjær snitt i skinnet og stek dem i smør med hvitløk og timian. Klem over sitronsaft. Stek poteten i samme panne og hell stekesjyen over fisken. Krydre med knust havsalt og kvernet sort pepper.

 

PEPPEROTRØMME

1 dl rømme

1 ss revet pepperrot

Salt og pepper

 

Pisk rømmen og vend inn pepperrot. Smak til med salt og pepper. Server med pepperotrømme og poteter til fisken.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev