Forett / småretter Fjærkre foie gras og moreller

foie gras og moreller >

150 g foie gras

1 dl kyllingkraft

2 ss kirsch

salt og pepper

200 g moreller

sukker og kirsch etter smak

en skive brioche

 

Temperer andeleveren og ha den i blender. Kok opp kyllingkraft og kirsch og spe leveren. Kjør den glatt til den er 55-60° C og sil den gjennom en finmasket sil. Smak til med salt og pepper. Støp den i ønsket form og sett den kaldt. Rens moreller og ta av halvparten. Kok dem inn med ønsket sukkermengde og kjør til coulis med stavmikser. Smak til med kirsch og passer gjennom en sil. Vend de resterende morellene i coulisen og server med grillet brioche.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev