Nyhet
Forett / småretter Fjærkre friterte Hanekammer og Kyllingleverkrem

friterte Hanekammer og Kyllingleverkrem>

Hanekam

Kok hanekammene i ca. fire timer. Rens dem for blodårer og la dem tørke på 60 °C i ca. 12 timer. Friter dem på 220 °C.

 

 

Kyllingleverkrem

120 g kyllinglever

1 ss smør

1 fedd hvitløk

1 kvist timian

1 kvist rosmarin

11 g vin june

7g sherryeddik

salt og pepper, etter smak

48 g melk

1 plate gelatin

71,5 g fløte

 

Kyllingleveren brunes i en panne. Tilsett urter og hvitløk. Sil av fettet og fjern urter og hvitløk. Kjør på termomiks med halvparten av melken. Gelatinen smeltes i resten av melken. Fløten piskes lett og vendes inn. Kjøl blandingen ned og putt i en sprøytepose.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev