Nyhet
Forett / småretter Fjærkre salat med kyllingconfit, eple og bringebærdressing

salat med kyllingconfit, eple og bringebærdressing>

2 Stange kyllingconfit lår

blandet grønn salat

1 syrlig eple

2 ss hakkede nøtter, bland gjerne pistasjnøtter og hasselnøtter

 

Varm opp kyllingconfiten slik at det er enklere å pille lårene. Kyllingkjøttet rives i grove biter. Eplet kuttes i tynne strimler. Salaten blandes i porsjonsglass og serveres som en forrett. Kan også blandes i en stor bolle og serveres som lunsj eller lett middag.  

 

Dressing

1 dl bringebæreddik

3 ss sukker

2 ss god olivenolje

 

Kok bringebæreddik og sukker til sukker er løst opp og det begynner å tykne. Avkjøl. Bland bringebæreddik og olivenolje og ha over salaten like før servering.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev