13 g gjær
80 g sukker
30 g melkepulver
1 ts bakepulver
30 g fett, gjerne smeltet fett fra Iberico gris
10 g grov salt
255 g vann
450 g mel
Bland gjær, sukker, bakepulver og melkepulver.
Varm opp vannet til kokepunktet og smelt fett og salt. Bland sammen fett og salt og tilsett mel.
Det er best å lage deigen dagen før og la den stå i kjøleskapet.
Kjevle ut deigen på kjøkkenken i ca 1/2 cm tykkelse og stikk rundinger med en ring eller et ølglass.
Det er viktig at det er nok mel på benken. La det heve i ca 2 timer i romtemperatur.
Steam ved 100 °C i 4-6 minutter.
Hvis du ikke har en steamovn, kan du kjøpe bambus-steamer.
De er billige og bra, og fås på fleste Asia-butikker.
Deigen blir til ca 40 steambuns og de kan varmes opp i ca 2 minutter før bruk.
Server dem til pulled pork, kylling, and eller annet sammen med frisk salat, grønnsaker og urter.